CHP Yerel Seçimlerde İddialı - Son Dakika
Yerel

CHP Yerel Seçimlerde İddialı

CHP Yerel Seçimlerde İddialı

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar, partilerinde küslük ya da dargınlık bulunmadığını belirterek, "Kenetlendik, seçimlerden zaferle çıkacağız." dedi.

25.09.2013 13:36  Güncelleme: 13:35

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar, partilerinde küslük ya da dargınlık bulunmadığını belirterek, "Kenetlendik, seçimlerden zaferle çıkacağız" dedi.

Akar, partilileriyle katıldığı bir programda yaptığı konuşmada, önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin'de büyükşehir dahil olmak üzere tüm belediyelerde CHP bayrağını dalgalandırmak istediklerini söyledi. CHP olarak Mersin'de, birlik ve beraberliği daha da pekişmesi adına bir araya geldiklerini kaydeden Akar, "Belediye başkan aday adayları konusunda bu dönem başvuru rekoruna imza attık. Bu da demek oluyor ki, CHP Mersin'de en önemli ve iktidara en yakın partidir. Birlik ve beraberliğimizin bozulmasına kimsenin gücü de yetmez, makam ve mevkisi de" dedi.

CHP Mersin örgütü olarak hiçbir kademede küslük ya da olumsuz bir durum olmadığını vurgulayan Akar, "Küslük yok, kenetlendik. Hep bir aradayız. Birlikten güç doğar felsefesi ile önümüzdeki yerel seçimlere güçlü giriyoruz. Ülke siyaseti için çok önemli olan 2014 yerel seçimlerinde kim adayımız olursa onlarla birlikte çalışıp, CHP'nin bayrağını Mersin'de her belediyede dalgalandıracağız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Yerel Seçimlerde İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement