Çiftlik Mahallesi'nden Parke Teşekkürü - Son Dakika
Yerel

Çiftlik Mahallesi'nden Parke Teşekkürü

Çiftlik Mahallesi\'nden Parke Teşekkürü

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Başkanlığının programları çerçevesinde Çiftlik Mahallesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

22.11.2013 18:20

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Başkanlığının programları çerçevesinde Çiftlik Mahallesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sokak sokak mahalleyi gezen başkana mahalle sakinleri şık yollara kavuşmaktan duydukları memnuniyetlerini teşekkür ederek gösterdiler.

Günlük çalışma temposu içinde bölge halkının acılarını ve dertlerini paylaşmak adına mahallelerde bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan Karabalık, Çiftlik Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalleyi karış karış gezen Başkan Karabalık'a Çiftlik Mahalle Muhtarı Ali Türkoğlu, mahalle temsilcileri ve Ak Parti SKM yetkilileri ile meclis üyeleri Yusuf Özdemir ve Orhan Akyüz de eşlik etti.

Başkan Karabalık, Çiftlik Mahallesi'nin farklı cadde ve sokaklarında gerçekleştirilen üst yapı düzenlemeleri kapsamındaki parke döşenen güzergahları da gezdi. Mahalle sakinlerinin hatırını soran çalışmalarla ilgili düşüncelerini de alan Başkan Karabalık, vatandaşların memnuniyeti ile karşılaştı. Ardıç Sokak'ta Şengül Coşkun ve Hicran Sokak'ta Levent Güzey, yolda karşılaştıkları başkana şık yollara kavuşmaktan duydukları memnuniyetlerini teşekkür ederek gösterdiler.

Çiftlik Mahallesi'nde hasta ve esnaf ziyaretlerinde de bulunan Başkan Karabalık'ı yanlarında görmekten mutlu olduklarını belirten mahalle sakinleri, "Yağışlı havalar öncesi sokaklarımız çok güzel oldu. Bu kış ayağımız çamura bulaşmadan rahatlıkla çocuklarımızı okula gönderebileceğiz. Başkanım sana ve ekibine bize sağladığınız hizmetler için teşekkür ederiz" dediler.

Başkan Karabalık da, mahalle sakinlerinin gösterdiği anlayış için kendilerine teşekkür ederken, "Kartepe'yi karış karış gezerek halkımızın beklentilerini yerinde görerek çalışmaktayız. Alt yapı düzenlemeleri tamamlanması ardından biz ekibimizle üst yapı düzenlemesini yaptık. Bu süreçte halkımıza gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür ederim. Sonuç ortada. Halkımızı şık ve güvenli yollara kavuşturmak bizim önceliğimizdir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftlik Mahallesi'nden Parke Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement