Çölyak Hastalığı Farkındalık Semineri - Son Dakika
Yerel

Çölyak Hastalığı Farkındalık Semineri

Çölyak Hastalığı Farkındalık Semineri

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Çölyakla Yaşam Derneği iş birliğinde "Çölyak Hastalığı Farkındalık Semineri" düzenlendi.

31.05.2016 11:44

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Çölyakla Yaşam Derneği iş birliğinde "Çölyak Hastalığı Farkındalık Semineri" düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salon'da düzenlenen seminere konuşmacı olarak Namık Kemal Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ayşin Nalbantoğlu, Dahiliye Uzmanı Dr. İbrahim Bilen, Diyetisyen Ayhan Ölmezoğlu ve Yaşam Koçu Özgür Özer katıldı. Çölyak hastalığıyla ilgili önemli bilgilerin verildiği seminere, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Tekirdağ Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Bahar Ayşegül Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

ÇÖLYAK HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER PAYLAŞILDI

Yaklaşık bir saat süren seminerde çocuklarda çölyak, çölyak hastalarının beslenme koşulları, çölyak hastalığıyla ilişkilendirilen diğer hastalıklar, hastalığın toplumda görülme sıklığı, hastaların çölyak diyetine uygun şekilde evde hazırlayabilecekleri öğünler gibi konularda bilgilerin paylaşıldı.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Seminer sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve Tekirdağ Çölyakla Yaşam Derneği Başkanı Bahar Ayşegül Yılmaz, katılımcılara teşekkür belgesi verirken, çölyakla yaşam konusunda işbirliği içinde yeni adımların atılacağı belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çölyak Hastalığı Farkındalık Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement