Cü'de "Bilinmeyen Atatürk" Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Cü'de "Bilinmeyen Atatürk" Konulu Konferans Düzenlendi

Cü\'de "Bilinmeyen Atatürk" Konulu Konferans Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)'nde Ahmet Yesevi Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı Feyzullah Budak tarafından "Bilinmeyen Atatürk" adlı konferans düzenlendi.

20.04.2013 12:45

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)'nde Ahmet Yesevi Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı Feyzullah Budak tarafından "Bilinmeyen Atatürk" adlı konferans düzenlendi.

CÜ Rektörlük Atatürk İlkeleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Atatürk İlkeleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Okutman Necip Günaydın, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Okutman Necip Günaydın, Feyzullah Budak ile çocukluktan tanıştıklarını dile getirerek, "Kendisi bugün burada Atatürk'ün bilinmeyen yönlerini bizlere aktaracak" dedi.

Özgeçmişinin okunmasının ardından "Bilinmeyen Atatürk" konulu konferansa geçen ve Atatürk'ü tanımıyoruz diyerek sözlerine başlayan Ahmet Yesevi Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Başkontrolörü Feyzullah Budak, "Atatürk hakkında çok konuşuyoruz, çok yorum yapıyoruz ama hiçbirimiz yeterince tanımıyoruz. Atatürk'e yapılabilecek en büyük haksızlık budur. Bu nedenle konferansın isminin "Gerektiği Gibi Anlayamadığımız Atatürk" olmalıydı." dedi.

Konferansın soru-cevap bölümünün ardından Belediye Başkan Vekili Orhan Demirok'un Feyzullah Budak'a plaket takdim etmesiyle konferans sona erdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü'de 'Bilinmeyen Atatürk' Konulu Konferans Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement