Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından

Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından

AK Parti İl Başkanı Kutlu: "Ülkemiz, 2023 hedeflerine 'milletin adamı' sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir"

11.08.2014 12:25

AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Türkiye'nin 2023 hedeflerine "milletin adamı" Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edeceğini bildirdi.

Kutlu, cumhurbaşkanı seçimini değerlendirdiği açıklamasında, Erdoğan'ın ilk defa millet tarafından belirlenen seçimlerde halkın teveccühüyle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına seçildiğini anımsattı.

Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de halkın doğru tercihte bulunacağından şüphelerinin olmadığını dile getiren Kutlu, şunları kaydetti:

"10 Ağustos'ta yeni Türkiye'nin inşasının devam etmesi, özgürlük, demokrasi, her alanda hızla gelişen bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız Erdoğan dedik. Türkiye genelinde de aldığımız yüzde 52 oy oranıyla 10 Ağustos tarihi, Türkiye'nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün oldu. Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'de ilk defa halk tarafından seçilen cumhurbaşkanı olarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Böylece sayın Recep Tayyip Erdoğan 12 yıllık iktidarı boyunca ülkemize yaptığı büyük hizmetleri, yeni bir boyuta ve farklı formata taşıyacaktır. Ülkemiz, 2023 hedeflerine 'milletin adamı' sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir. 2053 ve 2071 vizyonunun yapı taşları da bizzat cumhurbaşkanımız tarafından kararlılıkla döşenecektir. ve unutulmamalıdır ki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan sadece ona oy verenlerin değil 77 milyonun cumhurbaşkanıdır." - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement