DES'ten İmam Hatip'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

DES'ten İmam Hatip'e Tebrik Ziyareti

DES\'ten İmam Hatip\'e Tebrik Ziyareti

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Diyarbakır İl Yönetimi, Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokuluna tebrik ziyaretinde bulundu.

21.04.2014 16:12

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Diyarbakır İl Başkanı Eyüphan Kaya ve Başkan Yardımcısı Basri Şeker, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenledikleri anma programı dolayısıyla Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cevdet Tunç tarafından karşılanan Kaya ve Şeker, kutlu doğum etkinliği çerçevesinde yaptıkları anma programından dolayı, eğitim öğretim kadrosunu tebrik etti. Burada konuşan DES İl Başkanı Eyüphan Kaya şöyle dedi;

"Kutlu doğum etkinliği çerçevesinde yaptığınız anma programından dolayı okulun müdürü başta olmak üzere, eğitim öğretim kadronuzu ve kıymetli talebelerinizi tebrik ediyoruz. Ne mutlu bize ki bu günleri gördük. İnşallah sizin gibi gayretli, duyarlı idarecilerin varlığıyla İmam Hatip okullarımızın verim kat sayısı artar buralardan mezun olan öğrenciler birer yıldız gibi etrafını aydınlatırlar. Oluşan nitelikli toplum üretim destek ve tüketime dikkat eder, huzurlu ve mutlu olur. Malum imam Hatip okullarından asıl amaç onurlu insanlarımızın sayısını arttırmaktır. Bu münasebetle öğrencilerimize bu şuuru kazandırmalı ayağı üzerinde duran, birer mürşit gibi hayata kalite katabilen insanlar yetiştirmeliyiz"

Kaya'nın ardından konuşan DES Başkan yardımcısı Basri Şeker ise, okula girişte sağa baktığında her tarafın Hz. Muhammed'in (S.A.V) sözleriyle donatıldığını gördüğünü belirterek, "Bu gerçekten dikkatimi çekti. İnşallah bu veciz ifadeler öğrencilerimizin bilinçaltına yerleşecek ve şahsiyetli, şerefli, cesaretli üretmek bir gençlik olarak karşımıza çıkacak. Bu çalışmalarınızdan dolayı ben de sizi tebrik eder başarınızın devamını dilerim" diye konuştu.

Okul Müdürü Cevdet Tunç da hassasiyetleri için Kaya ve Şeker'e teşekkür ederek, "Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etti. Moral ve motivasyon açısından takdire şayandır. Bizim sadece İmam Hatip okullarımızın öğrencileriyle ilgilenme gibi bir lüksümüz yok, çocuklarımıza ilgi göstermek boynumuzun borcudur. Bu etkinliğimizi de öğrencilerimize hoş bir an yaşatmak ve Hz. Peygamberi (S.A.V) salat ve selam ile anmaktı. Elhamdülillah öğretmen arkadaşlarımızın, velilerimizin katkılarıyla gücümüz nispetinde hoş bir program oldu. Bu programda aktif bir rol alan öğretmenlerimizde Birgül Kaya ve Fatma Yılmaz'ı da huzurlarınızda tebrik ediyorum. İnşallah gelecek sene daha iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DES'ten İmam Hatip'e Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement