Didim'de CHP'liler Kuruluşlarının 90. Yılını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Didim'de CHP'liler Kuruluşlarının 90. Yılını Kutladı

Didim\'de CHP\'liler Kuruluşlarının 90. Yılını Kutladı

CHP Didim İlçe Örgütü CHP'nin kuruluşunun 90.yılı dolayısıyla Altınkum Vakıflar Önünde bir basın açıklaması düzenledi.

09.09.2013 10:40

CHP Didim İlçe Örgütü CHP'nin kuruluşunun 90. yılı dolayısıyla Altınkum Vakıflar Önünde bir basın açıklaması düzenledi.

Altınkum Vakıflar Önünde düzenlenen basın açıklamasına CHP'li Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, CHP İlçe Başkanı Şavgu Aydın, CHP Didim belediye Başkan aday adayları Mehmet Soysalan, Murat Kalaycı ve Şevket Bedir, CHP'li İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, parti yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen basın açıklamasında konuşan CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın konuşmasının başında Ulu Önder Atatürk'ün "Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir".sözünden yola çıkarken CHP'nin Türkiye'nin temeli olduğunu ve bu temelin 90 yıldır ayakta olduğunu söyledi.

Aydın CHP'nin demokrasiyi özümseyen bir parti olduğunu ve bunun yıllardır sürdüğünü hatırlatarak "CHP kendi içinden çıkmış olanlara iktidara teslim eden bir partidir. Ayrıca yine kendi içinde muhalefete ses çıkarmayan bir partidir. Bunu sayın Rahmetli Ecevit'in genel sekreter iken Rahmetli İnönü'ye karşı aday çıkarak Genel Başkan seçilmesini örnek gösterebiliriz."dedi.

Aydın CHP'nin Türkiye'de demokrasi özgürlük, adalet ve hoş görünün simgesi olan bir parti olduğunu vurgulayarak, iktidarın yaptığı uygulamaları eleştirdi. Yılmaz Özdil'in son kitabından bahseden Aydın, Ülkenin içine düştüğü durumun görünmesi açısından herkesin bu kitabı okuması gerektiğini dile getirdi.

CHP'NİN DİLEĞİ KABUL GÖRMEDİ

İlçe Başkanı Şavgu Aydın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dilek balonu uçuracaklarını belirterek Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşini, İlçe Gençlik Kolları başkanı Caner İnceoğlu ile İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Yorulmaz'ı davet etti.

Hazırlanan dilek balonları uzun uğraşlar sonucunda yanmasına rağmen bir balon uçurulduktan kısa süre bir partilin üzerine düşmesine ramak kala müdahale edilirken diğer balon ise uçurulamadan yandı. Diğer balon ise uzun uğraşlar sonunda gökyüzüne salınmasına rağmen rüzgarın tersten esmesi nedeniyle uzun süre uçamadı. Bu durum partililer arasında "CHP'nin dileği kabul görmedi." şeklinde esprilere de neden oldu.

Etkinliğin sonunda partililere ikramlarda bulunuldu - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de CHP'liler Kuruluşlarının 90. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement