Didim'de İtfaiyeciler Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı - Son Dakika
Yerel

Didim'de İtfaiyeciler Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı

Didim\'de İtfaiyeciler Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı

Didim Belediyesi İtfaiye Amirliği, İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

25.09.2013 10:54  Güncelleme: 10:56

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Didim Belediyesi İtfaiye Amirliği Atatürk anıtına çelenk koydu.

İtfaiyeciler Haftası dolayısıyla Didim Belediyesi İtfaiye Amirliği Atatürk anıtına çelenk koydu. Bugün saat 09: 30'da Belediye Parkındaki Atatürk heykeli önünde düzenlenen çelenk koyma törenine Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karaoğlu, CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Yorulmaz, Didim Belediyesi İtfaiye Amiri Adem Cengiz ile İtfaiye personeli katıldı. 2 İtfaiye personelinin çelenk koymasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı öncelikli olarak tüm İtfaiye çalışanlarının haftasını kutlarken "İtfaiye çalışanları önemli bir görev üstleniyor. Olası yangın ve diğer afetlerde canlarını hiçe sayarak görevlerini yerine getirmeye çalışıyor. Didim belediyesi İtfaiyesi de bu anlamda en fazla çalışan ve görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyor. Bu noktada sadece Didim'de değil bölgede bu noktada en iyi itfaiye birimlerinden birisi, bu konuda çok çeşitli yerlerden tebrik telefonları aldık. Yazın günde bazen 10 yangına müdahale eden itfaiyecilerimiz bir avuç insan olmalarına rağmen en iyi şekilde işlerini yapmaya çalışıyorlar. Kendileriniz tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de İtfaiyeciler Atatürk Anıtına Çelenk Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement