Diyadin'deki Spor Salonu İnşaatı - Son Dakika
Yerel

Diyadin'deki Spor Salonu İnşaatı

Diyadin\'deki Spor Salonu İnşaatı

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Mehmet Şafi Erim, Diyadin'deki spor salonu inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

05.10.2012 09:47

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Mehmet Şafi Erim, Diyadin'deki spor salonu inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Erim, Çevre ve Şehircilik Müdürü Nurullah Bilgin ile Diyadin'de yapımı devam eden spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Erim, 2011 yılında başlanan salon inşaatının bitme aşamasına geldiğini ifade etti. Salonun faaliyete geçmesiyle Diyadin'deki gençlerin daha modern bir tesiste spor yapma imkanına kavuşacağını belirten Erim, şunları kaydetti:

"500 seyirci kapasiteli spor salonunda Diyadinli gençlerimiz hentbol, voleybol, basketbol maçlarını rahatlıkla yapabilecekler. Memleketimiz kış memleketi. Açık havada spor yapma imkanı sınırlıdır. Kar yağdığı zaman artık hiç kimse dışarıda sağlıklı bir şekilde spor yapacak bir ortam bulamıyor. Salonumuzun hizmete girmesiyle herkesin sağlıklı bir şekilde spor yapacağı bir mekana kavuşulacak. Burada atletizmin yanında boks ve halteri de devreye sokmak istiyoruz. Bunun için salonda mutlaka bir birim oluşturacağız. Ayrıca salon sporlarının yapılması neticesinde Diyadin'de başarılı atletlerin çıkacağına inanıyorum."

Muhabir: Metin Karip/ Sagip Sezginer

Yayıncı: Emine Konuk - AĞRI

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyadin'deki Spor Salonu İnşaatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement