Diyarbakır'da Asfalt Çalışması Gece de Sürdü - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Asfalt Çalışması Gece de Sürdü

Diyarbakır\'da Asfalt Çalışması Gece de Sürdü

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önceki gece Fiskaya bölgesinde bulunan hastane yoluna sıcak asfalt döktü, çalışmalarını Eş Başkan Fırat Anlı da takip etti.

21.04.2015 22:13

Asfalt sezonunun açılmasıyla yağmursuyu drenaj sisteminin tamamlandığı yerlerde çalışmalarını aralıksız sürdüren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önceki gece Fiskaya bölgesinde bulunan hastane yoluna sıcak asfalt döktü. Asfalt çalışmalarını Eş Başkan Fırat Anlı da yakından takip etti.

Büyükşehir Belediyesi, mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle kent merkezinde ve kırsal ilçelerde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, önceki gün kentte bir ilke imza atarak, asfalt çalışmasını gece gerçekleştirdi. Kentteki trafik akışının aksamaması ve yurttaşların işe, hastaneye gidiş gelişlerde sorun yaşamaması amacıyla asfalt dökümünü gece saatlerinde gerçekleştirdi.

Diyarbakır'ın en işlek caddelerinden olan, hastane ve üniversite bağlantılı yol güzergahında bulunan Fiskaya Mahallesi'nde gece saatlerinde çalışmalarına başlayan ekiplerimiz, yolu asfaltladı.

Anlı da takip etti

Gece saatlerinde Fiskaya Mahallesi'ne gelen Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı da çalışmaları yerinde izledi. Sıcak asfalt dökümü konusunda Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan'dan bilgi alan Anlı, asfalt dökümü ve sermede çalışan işçilerle bir süre sohbet etti. Öte yandan asfalt çalışmalarını kent merkezi ve tüm ilçelerde, 2015 yılının sonuna kadar hava şartlarının el verdiği süre içerisinde devam edecek ve kent merkezindeki yollara 8 metre genişliğinde 7 santimetre kalınlığında toplam 260 bin ton asfalt serilecek. Çalışmalar 3 ekiple sürdürülecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Asfalt Çalışması Gece de Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement