Dizi Oyuncuları Yelken Yarışında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dizi Oyuncuları Yelken Yarışında Buluştu

Dizi Oyuncuları Yelken Yarışında Buluştu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Famous Cup'a katılan ünlüler renkli görüntüler oluşturdu.

23.06.2012 18:42

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Famous Cup'a katılan ünlüler renkli görüntüler oluşturdu. Ünlülerin bazısı güneşlenirken bazısı ise çalışmayı tercih etti.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından Vodafone Red ve HTC'nin katkıları ile Marina Yacht Club 'ın düzenlediği Famous Cup yelken yarışları ilk gün startı verildi. Yarışmaya birbirinden ünlü isimler katıldı. Yarışmanın en çok ilgi çeken ismi ise Özge Özpirinçci oldu. Tekneye bindikten sonra soyunan ünlü oyuncu bikinileriyle teknede güneşlendi. Yarışmaya Arkas'ın teknesinde katılan Serenay Sarıkaya'da güneşlenen ünlüler arasındaydı. Bikiniyle teknenin dümenine geçen oyuncu sıcak ve samimi tavırlarıyla dikkat çekti. Özge Özpirinçci'nin güneşlendiğini gören Bade İşcil de tişörtünü çıkartmaya niyetlendi ancak güneşlenmekten vazgeçti. Yarışmada tecrübeli olduğu gözlenen Bade İşçil teknenin ve ekibin bol bol fotoğraflarını çekti. Nejat İşler, Zeynep Beşerler ve Mehmet Aslantuğ, Şenkar Öztüzün'ün teknesinde yarışmaya katılırken Engin Altan Düzyatan, Ozan Güven, Rıza Kocaoğlu, Pascal Nouma gibi isimler ise tekne ekibine yardım etmeyi tercih eden isimlerdendi.

"Famous Cup" a bu sene Esra ve Kaya Akkaya, Yeliz Öney, Elif Ece Uzun, "Suskunlar" dizisi oyuncularından Sarp Akkaya ve Güven Murat Akpınar, " Behzat Ç" dizisi ekibinden senaristi ve yazarı Ercan Mehmet Erdem, Emrah Serbes, "Behzat Ç" oyuncularından Berk Üzerek, Berkan Sal ve ayrıca Bade İşçil, Pascal Nouma, Zeynep Beşerler, Fırat Çelik, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Serenay Sarıkaya, Ayten Soykök, Rıza Kocaoğlu, Beril Kayar ,Erkan Can, Zafer Algöz, Dilara Gönder gibi isimler katıldı.

Famous Cup Pazar günü gerçekleşecek yarışın ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dizi Oyuncuları Yelken Yarışında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement