Doğan, "Geleceğe Yatırım Yapıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Doğan, "Geleceğe Yatırım Yapıyoruz"

Doğan, "Geleceğe Yatırım Yapıyoruz"

İyi eğitimli nesillerin yetiştirilmesinin ülke geleceğine yapılan en önemli yatırım olduğunu ifade eden ve çalışmalarını bu inançla yürüten İzmit Belediye Başkanı Dr.

15.11.2012 18:03

İyi eğitimli nesillerin yetiştirilmesinin ülke geleceğine yapılan en önemli yatırım olduğunu ifade eden ve çalışmalarını bu inançla yürüten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan eğitime destek vermeyi sürdürüyor. Göreve geldiği ilk günden bugüne eğitime pek çok destek veren Başkan Doğan son olarak Tevfik Seno Arda Lisesi'ne tam donanımlı birçok amaçlı salon yaptırdı.

Çok amaçlı salonun açılış törenine Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz,

İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Kocaeli Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak,

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Okul Müdürü İhsan Sivrikaya, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Doğan, "Atatürk'ün ülkeyi kurarken eğitime verdiği öneme değinerek O'nun kurduğu bu ülkeyi ilerilere götürmek için eğitime daha çok önem vermeli daha çok çalışmalıyız" dedi. Okulların fiziksel iyileştirmelerine, malzeme ihtiyaçlarına ve öğrencilerin sosyal hayatlarının gelişmesine destek verdiklerine dikkat çeken Başkan Doğan, eğitime verilen desteğin geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz açılışta yaptığı konuşmada, Milli Eğitim Bakanlığı olarak rekabette üstünlük sağlayan bireyler yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi. Eğitim döneminde kişisel gelişimleri için çalışmalarını öğrencilere hatırlatan Ersöz, "Biz sizin daha iyi yetişeceğiniz ortamları oluşturmak için çalışıyoruz. Sizler de eğitiminize önem verin. Çünkü sizler bu ülkeyi emanet alacak ve yöneteceksiniz" dedi.

Açılışın ardından Rehberlik dersine konuk olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, meslek secimi ve başarılı olmak konusundaki görüşlerini öğrencilere anlattı. Başarılı olmanın sırrını kendisine soran öğrencilere Başkan Doğan, "Çok gizli bir formülüm var. Bunu sizlerle paylaşacağım. Hedef koyun, çalışın ve adil olun. Sonuç mutlaka başarı olacaktır" dedi.

(UU)

15.11.2012 17: 40: 09

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğan, 'Geleceğe Yatırım Yapıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement