Doğanşehirlilerin Demokrasi Nöbeti Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Doğanşehirlilerin Demokrasi Nöbeti Sona Erdi

Doğanşehirlilerin Demokrasi Nöbeti Sona Erdi

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde devam eden demokrasi nöbetleri sona erdi.

11.08.2016 13:44

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde devam eden demokrasi nöbetleri sona erdi.

Doğanşehir Şerafettin Yıldırım Parkı'nda tutulan son nöbette vatandaşlar, şehitler için dualar okudu. Son nöbette konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, "Demokrasi nöbetimizde bir aksama olmayacaktır. Hepimiz, Allah'ın izniyle hazır kıta bekleyeceğiz. Allah bir daha bu millete böyle şeyler yaşatmasın. Şimdilik nöbetlerimizi burada noktalıyoruz. Her görüşten ve her düşünceden insanlarla bir aradaydık. Hiç kimse bir ayrım yapmadı, siyaset yapmadı. Hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Doğanşehir ilçesinde günlerdir birliktelik içerisinde nöbet tuttuklarını söyleyen Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan ise, "Daha önce veda konuşması yapmıştık ancak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Çarşamba gününe kadar nöbet tutun' dedi. Bizde aynı coşkuyla demokrasi nöbetimizi tutuk. İnşallah böyle bir nöbete bir daha ihtiyaç olmaz. Hepinizden Allah razı olsun" diye konuştu.

Demokrasi nöbeti, Doğanşehir Şerafettin Yıldırım Parkı'nda İl AFAD Müdürü Hamza Demiralp tarafından yapılan tatlı ikramıyla sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehirlilerin Demokrasi Nöbeti Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement