DSP İzmir'in Yeni Yönetimi Atatürk Anıtı'na Çelenk Koydu - Son Dakika
Yerel

DSP İzmir'in Yeni Yönetimi Atatürk Anıtı'na Çelenk Koydu

DSP İzmir\'in Yeni Yönetimi Atatürk Anıtı\'na Çelenk Koydu

İzmir Cumhuriyet Meydanında toplanan Demokratik Sol Parti üyeleri Atatürk heykeline çelenk bırakıp bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

26.06.2014 15:40  Güncelleme: 15:44

İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Demokratik Sol Parti (DSP) üyeleri Atatürk heykeline çelenk bırakıp bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okuduktan sonra yeniden İl Başkanı seçilen Selçuk Karakülçe basın açıklaması yaptı.

DSP İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe, "Dünyada Sulh, Yurtta Sulh anlayışından maalesef Yurtta sorun Dünyada sorun noktasına geldik. Türkiye'de herkes kendine bir ağaç gölgesi bulup serinlemek derdine düşmüş, biz onlar gibi serin bir gölgede köşeye çekilmek yerine, elimizi taşın altına sokup terlemek istiyoruz. Biz yüzde 10'luk baraj yüzünden meclise milletvekili sokamadık, ama 20 milletvekilimiz olsaydı çok daha güzel bir hava olurdu, bunu geçmişten biliyoruz. Maalesef Türkiye iki partili siyasi yapılanmaya gidiyor ve bu Türkiye siyaseti için tehlike oluşturuyor" dedi.

"Önemli olan halkın bir aday çıkartıp seçmesi, ama biz görüyoruz ki bir dayatma sonucu kendilerinin çıkarttığı adayları seçmek zorunda kalıyoruz bu da onların yaptığı seçimi onaylamamız anlamına geliyor, halkın kendi adayını seçmesi bir dayatmadır" diyen Karakülçe konuşmasına Bülent Ecevit'in Ortanın Solu kitabından okuduğu bir alıntı ile son verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP İzmir'in Yeni Yönetimi Atatürk Anıtı'na Çelenk Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement