Dursunbey Belediye Meclisi Su Fiyatlarını İndirdi - Son Dakika
Yerel

Dursunbey Belediye Meclisi Su Fiyatlarını İndirdi

Dursunbey Belediye Meclisi Su Fiyatlarını İndirdi

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Belediye su fiyatlarında yüzde 25 indirime gitti.

13.12.2013 16:25

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Belediye su fiyatlarında yüzde 25 indirime gitti. İndirim kararı belediye meclisinde oylanıp karara bağlandı.

Dursunbey ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz meclise su fiyatlarında indirim teklifi sundu. Dursunbey Belediye Meclisi gündemine alınan su indirimi bütçe görüşmelerinde oylanıp karara bağlandı. Oy birliği ile alınan karar doğrultusunda suda ticarethanelerde yüzde 25, meskenlerde ise yüzde 20 civarında indirime gidildi. Dursunbey Belediyesi'nin su indiriminin tarihinin en büyük su indirimi olduğu bildirildi. Alınan indirim kararının 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceği kaydedildi.

Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, "Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için sürdürdüğümüz çalışmaların neticesini gün geçtikçe alıyoruz. Yapmış olduğumuz su depoları ve kaptaj merkezi sayesinde özellikle elektrik giderlerinde büyük bir kazanç elde ettik. Bu geliri vatandaşımızın menfaatine kullanarak indirime gitme kararı aldık. Meclisimizin oy birliği ile aldığı bu karar sayesinde yılbaşından itibaren halkımız yüzde 20 ile yüzde 25 daha ucuz su kullanacak. Bu indirimin halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey Belediye Meclisi Su Fiyatlarını İndirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement