Şükrü Saraçoğlu, Memleketi Ödemiş'te Anılıyor - Son Dakika
Yerel

Şükrü Saraçoğlu, Memleketi Ödemiş'te Anılıyor

Şükrü Saraçoğlu, Memleketi Ödemiş\'te Anılıyor

1942-46 yıllarında Başbakanlık görevinde bulunan, eski TBMM ve Fenerbahçe Başkanı Şükrü Saraçoğlu, ölümünün 60. yıldönümünde Ödemiş'te anılıyor.

27.12.2013 10:35  Güncelleme: 10:39

1942-1946 yılları arasında Başbakanlık görevinde bulunan, eski TBMM ve Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Şükrü Saraçoğlu, ölümünün 60. yıldönümünde memleketi Ödemiş'te bir dizi etkinlikle anılıyor.

Ödemiş Fenerbahçeliler Derneği'nin 11.30'daki etkinlik programının tamamlanmasının ardından 13.00'da Saraçoğlu Toplu Konutları'nda Ödemiş Belediyesi'nin anma programı başlayacak. Büst açılışı ve anahtar teslim törenlerinin ardından 15.00'da yeni nikah salonu ve kongre merkezinde Saraçoğlu için panel düzenlenecek.

FENERBAHÇE, SİTEDEN MESAJ YAYINLADI

Ödemişli Başbakan Şükrü Saraçoğlu için İstanbul'daki mezarı başında da bir anma yapılacak. Fenerbahçe Spor Kulübü'ne 16 yıl başkanlık yapan Saraçoğlu için kulübün resmi internet sitesinin girişine anma mesajının bulunduğu fotoğraf konulurken, siteden de Ödemiş'teki etkinliklerle ilgili bilgi verildi.

SARAÇOĞLU AİLESİ ÖYKAM'DA

Öte yandan Şükrü Saraçoğlu'nun oğlu Yılmaz Saraçoğlu aile fertleriyle birlikte anma programı öncesi Ödemiş'e gelerek babası için ÖYKAM'da oluşturulan anı odasını ziyaret etti.

Eski bakanlardan Alev Coşkun ile birlikte ÖYKAM'ı ziyaret eden Saraçoğlu ailesini Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin ve ÖYKAM Müdürü Prof. Dr. Engin Berber karşıladı. Saraçoğlu anı odasını gezen Yılmaz Saraçoğlu, ÖYKAM'ın kütüphane salonunda Alev Coşkun ve Başkan Bekir Keskin ile sohbet etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şükrü Saraçoğlu, Memleketi Ödemiş'te Anılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement