Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bilgin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bilgin Açıklaması

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bilgin Açıklaması

"Bu ülkede 100 yıllık ezilmişlik ve baskı dönemi son buldu"

15.03.2014 13:41

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Murat Bilgin, "Bu ülkede 100 yıllık ezilmişlik ve baskı dönemi son buldu" dedi.

Bilgin, Eğitim Bir-Sen Ordu Şubesi tarafından Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'na katıldı.

"Ülkemiz, milletimiz bugünlerde zor günlerden geçiyor" diyen Bİlgin, "Bizler merhamet dininin mensuplarıyız. Her acı bizim acımızdır, onun için ölen her çocuğa Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim ailelerine sabır versin. İnşallah hep birlikte millet olarak bu zor günleri atlatacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Bilinçli bir şekilde yola çıkan bir camia içerisinde olduklarının altını çizen Bilgin, "Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki her zafer önce fikir zaferidir. Her yenilgi önce fikir yenilgisidir. Kim ne derse desin fikrimizin üstünlüğü bizi bugün bu noktaya taşıdı. Türkiye'de ve medeniyet havzamızda 270 bin üye ile en büyük sivil toplum örgütü halindeyiz. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bilgin, Tükiye'de 100 yıllık ezilmişlik ve baskı döneminin son bulduğunu ifade ederek, "Bu devlet bu millete son yüz yılda çok şey bahşetmedi. Kim bahşetti? Siz bahşettiniz, bu millet kendisi aldı, kendisi emek verdi, kendisi eziyet görerek hakları aldı" dedi.

Ordu Şube Başkanı İsmail Çelenk ise üye sayılarının il genelinde 3 bin 500'e yaklaştığını, bu sayının gün geçtikçe artacağına inandığını kaydetti.

Toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Engin Tekintaş ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Bilgin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement