Eğitim Vermenin Doğru Yolu" Projesi Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Eğitim Vermenin Doğru Yolu" Projesi Tamamlandı

Eğitim Vermenin Doğru Yolu" Projesi Tamamlandı

Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan vatandaşlarla birebir iletişim halinde olan ve eğitim veren personellere düzenlenen “Eğitim Vermenin Doğru Yolu”projesi eğitimcileri sertifikalarını aldı.

26.09.2014 12:00

Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan vatandaşlarla birebir iletişim halinde olan ve eğitim veren personellere düzenlenen "Eğitim Vermenin Doğru Yolu"projesi eğitimcileri sertifikalarını aldı.

İpekyolu Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında sağlanan eğitim programında, yetişkin eğitiminden, eğitimde iletişime, etkili konuşma ve hitabetten, sağlık personelini şiddete karşı korumaya, öfke kontrolünden, mobbinge kadar pek çok konu Uzm.Psikolog Kazım Yurdakul tarafından anlatılarak eğiticilerin iletişim alanında uzmanlaşması amaçlandı. Bir hafta süren program sonunda eğitim alan sağlık personelleri gerçekleştirilen törenle sertifikalarını aldı.

15 personelin sertifika aldığı törende konuşan İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Metin Karakök eğitimde iletişimin önemine değindi. Karakök, "Kurumsal iletişimin güçlendirilmesi ve halka yönelik sağlık eğitimlerinin daha etkili, sunum tekniklerini bilen profesyonel kişiler tarafından verilmesi sağlıklı iletişim açısından önem arz etmektedir. Doğru bilginin doğru kişilerce aktarılması vatandaşlarımıza sağlıklı bir şekilde ulaşmamızı sağlayacak ve sağlıklı iletişimin temelini oluşturacaktır" dedi.

İpekyolu Kalkınma Ajansı'nın projenin hayata geçirilmesinde büyük katkısı olduğunu belirten Karakök, ajansın çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan da İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök'ün göreve başladığı günden beri yapmış olduğu çalışmaları takdir ettiğini söyledi. Özkan, Ajans olarak bölgeye vizyon katacak projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirterek, mali desteğin yanında ayrıca bölgenin plan ve programını da hazırladıklarına dikkat çekti. Konuşmaların ardından eğitime katılıp başarılı olan personellere sertifikaları dağıtıldı.

Sağlık Müdürlüğü eğitim salonunda düzenlenen törene Gaziantep Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök, İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Bülent Özkan, sağlık müdür yardımcıları ile İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çalışan sağlık personelleri katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim Vermenin Doğru Yolu' Projesi Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement