Ekinci, Ovabeyli'de Halay Oynadı - Son Dakika
Yerel

Ekinci, Ovabeyli'de Halay Oynadı

Ekinci, Ovabeyli\'de Halay Oynadı

AK Parti’nin Eyyübiye Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Ekinci, Ovabeyli Köyü’nde düğünde halay çekti.

17.02.2014 10:35

AK Parti'nin Eyyübiye Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Ekinci, Ovabeyli Köyü'nde düğünde halay çekti.

Ovabeyli Köyü'nde yapılan düğüne; AK Parti'nin Eyyübiye Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Ekinci, AK Parti Eyyübiye Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar, AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi adayları, İşadamı İbrahim Ovabeyli ve davetliler katıldı.

Genç çiftlere aile yaşamına dair tavsiyelerde bulunan Ekinci, "Sevgili Hatice ve Ahmet'in yeni bir hayata ilk adımlarını atacakları bu güzel günde aranızda olduğum için son derece mutluyum. Her iki aileyi ve genç çiftimizi tebrik ediyor, nazik davetleri için teşekkür ediyorum. Bu kutlu birlikteliğin kıymetli kardeşlerimizin huzur ve saadetine vesile olmasını, yüce Allah'tan diliyorum. Mukaddes evlilik bağı ile hayatlarını birleştiren genç çiftimizin karşılıklı sevgi ve saygı hoşgörü içerisinde bir ömür paylaşmaları temennisiyle bir yastıkta kocasınlar, Allah mutlu mesut etsin inşallah, vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler inşallah" dedi.

Ekinci'nin açıklamasından sonra köy meydanında halay çekildi. Düğünün ardından davetlilere Şanlıurfa'nın yöresel yemekleri ikram edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ekinci, Ovabeyli'de Halay Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement