Elginkan Vakfı Mesleki Eğitim Kursları Tanıtım Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Elginkan Vakfı Mesleki Eğitim Kursları Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

Elginkan Vakfı Mesleki Eğitim Kursları Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

Karabük Üniversitesi Raylı Sistemler Kulübü’nün katkılarıyla Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nda ‘Elginkan Vakfı Mesleki Eğitim Kursları Tanıtım’ etkinliği düzenlendi.

21.12.2013 16:24

Karabük Üniversitesi Raylı Sistemler Kulübü'nün katkılarıyla Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu'nda 'Elginkan Vakfı Mesleki Eğitim Kursları Tanıtım' etkinliği düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlik Raylı Sistemler Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Yüksel'in açılış konuşması ile başladı. Geleceğin meslek adayları, Türkiye'nin dinamikleri olmak üzere üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için çalıştıklarını ifade eden Raylı Sistemler Mühendisliği Kulüp Başkan Yardımcısı Ali Yüksel, " Yaşadığımız tek bir saniyenin bile telafisi olmadığını biliyor ve bu zamanın en verimli şekilde kullanılmasının gerektiğinin bilincindeyiz. Karabük Üniversitesi olarak bugün burada Elginkan Vakfı'nı ağırlıyoruz. Öğrenci arkadaşlarıma tavsiye olarak mesleki ve kişisel gelişiminiz için birçok fedakarlık yapmanız gerektiğini vurgulamak istiyorum. Biz Türkiye'nin aydın geleceği olarak bu çabalarımızın mükafatını alacak ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz" dedi.

Elginkan Vakfı Bolu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat Özen ve Nihan Yaşar Elginkan Vakfı Mesleki Eğitim Kursları hakkında bilgiler verdiler. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elginkan Vakfı Mesleki Eğitim Kursları Tanıtım Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement