Emekli Deniz Başçavuşu Törenle Defnedildi - Son Dakika
Yerel

Emekli Deniz Başçavuşu Törenle Defnedildi

Emekli Deniz Başçavuşu Törenle Defnedildi

Fethiye'de 76 yaşında hayatını kaybeden Emekli Deniz Kıdemli Başçavuş Ertan Alpuğan, askeri törenle toprağa verildi.

04.04.2013 10:04  Güncelleme: 10:11

Fethiye'de yaşayan Emekli Deniz Kıdemli Başçavuş Ertan Alpuğan, beyin kanaması sonucu 76 yaşında vefat etti. Ertan Alpuğan'ın cenazesi askeri törenle toprağa verildi.

Fethiye AKUT Üyesi ve Profesyonel Dalgıç Turgut Alpuğan'ın babası olan evli 3 çocuk babası Ertan Alpuğan'ın Fethiye Yeni Camii'ndeki cenaze törenine Fethiye'deki denizciler ve AKUT üyeleri de katıldı. Ertan Alpuğan'ın Türk Bayrağına sarılı tabutunu askerler taşıdı.

Bir süredir Fethiye'de eşi ve çocukları ile birlikte yaşamakta olan Emekli Deniz Kıdemli Başçavuşu Ertan Alpuğan'ın tam 46 yıl Türk Deniz Kuvvetleri'nde hizmeti bulunduğu öğrenilirken, eşi ile birlikte Fethiye'ye gelirken otobüste geçirdiği beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi görürken, hayatını kaybettiği öğrenildi. Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu'nun cenaze namazını kıldırdığı Ertan Alpuğan'ın cenaze namazına Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur'un yanı sıra, ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ertan Alpuğan Çatalarık Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Deniz Başçavuşu Törenle Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement