Enez'de Sahil Yolunun Asfaltlanması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Enez'de Sahil Yolunun Asfaltlanması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Enez\'de Sahil Yolunun Asfaltlanması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

CHP Enez İlçe Başkanlığı öncülüğünde Edirne'nin Enez ilçesinde yapım çalışması süren sahil yolunun tamamının asfaltlanması amacıyla imza kampanyası başlatıldı.

20.08.2013 16:48

CHP Enez İlçe Başkanlığı öncülüğünde Edirne'nin Enez ilçesinde yapım çalışması süren sahil yolunun tamamının asfaltlanması amacıyla imza kampanyası başlatıldı.

CHP Enez İlçe Başkan Engin Yağcılar, yaptığı açıklamada, Enez Merkezinden Enez sahiline kadar olan yolunun çok bozuk olduğunu söyledi.

Vatandaşların talepleri doğrultusunda şu anda Enez Sahili'nde bulunan İstanbul Üniversitesi Tesisleri'ne kadar yapılan yol çalışmasının tüm sahilin tamamına yapılması için imza kampanyası başlattıklarını bildiren Yağcılar, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmalarına başladığını ifade ederek şunları söyledi: "Enez Sahili Kışlaaltı Mevkii'ne kadar yol aşırı şekilde bozuktur. Ancak karayollarının başlattığı onarım çalışmaları 3 kilometrelik bir yolu kapsamaktadır. Ancak bu yolun tamamını yaz aylarında 100 bin vatandaşımız kullanmaktadır. Bu nedenle yolun komple olarak Yenice Yolu girişine kadar yapılması gerekmektedir. Bizde bu nedenle sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler, site yöneticileri, esnaf ve vatandaşlarımız ile birlikte yolun yapılması için Edirne Valiliği'ne topladığımız imzaları teslim edeceğiz."

Yağcıların konuşmasının ardından CHP Parti Meclisi üyesi Kutsiye Benan Baykal, CHP Edirne Milletvekilleri Recep Gürkan ve Kemal Değirmendereli de imza kampanyasına destek vererek imza attılar. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Enez'de Sahil Yolunun Asfaltlanması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement