Engelli Çocuklar İçin Proje - Son Dakika
Yerel

Engelli Çocuklar İçin Proje

Engelli Çocuklar İçin Proje

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Bal'ı ziyaret etti.

26.02.2014 17:09  Güncelleme: 17:04

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent ve Yönetim Kurulu Başkan vekili Fatma Öncü,Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Mülayim Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal'ı makamında ziyaret ettiler.

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal'ı makamında ziyaret eden Dernek Başkanı ve Yöneticiler derneğin Diyarbakır'da yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Nezihe Kent Diyarbakır Ticaret Borsası ile kentte engelli çocuklar ile ilgili bir proje hazırlamak istediklerini belirterek, "Hedefimiz engelli bireyleri topluma kazandırmaktır. Engelli çocuklarımızın hayatlarında girişken, üretken, verimli ve başarılı olmaları için çalışmalar yapıyoruz''dedi.

Engellilerin yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Türkiye Beyazay Derneği Diyarbakır Şubesine teşekkür eden DTB Başkanı Ebubekir Bal, "Engelliliğe yol açan nedenleri ve sonuçlarını ortadan kaldırmak için yapılan her türlü çalışmalara herkesin destek olması gerekiyor.Diyarbakır Ticaret Borsası olarak engellilerimize yönelik yapılacak çalışmaların destekçisi olacağız.Bunu unutmamalıyız ki her birey bir engelli adayıdır''şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Engelli Çocuklar İçin Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement