Erdemli Köylerinde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Erdemli Köylerinde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Erdemli Köylerinde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı köy yollarının asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

21.09.2013 12:44

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı köy yollarının asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Aydınlar Köyü'nde devam eden çalışmaları değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclis Üyesi Serdar Arslan Erdemli'ye bağlı köylerde asfalt, parke, içme ve kullanma suyu hizmeti almayan köyün kalmadığını söyledi.

Arslan, "Erdemli köylerine bu dönem iki etap olmak üzere toplam 75 kilometre birinci ve ikinci kat asfaltlama yapılıyor. Hiç asfalt görmemiş köy yollarımız bu dönemde asfalta kavuşuyor. Şuanda ilçemize bağlı köylerimizde asfalt, parke, içme ve sulama hizmeti almayan köyümüz yok. Köylerimizi tozdan çamurdan kurtarmak istiyoruz. Köylerimiz artık daha yaşanır yerler haline geliyor. Erdemli tarihinde köylerimiz bu kadar hizmeti aynı dönemde hiçbir zaman görmedi" dedi.

Aydınlar Köyü Muhtarı Ömer Cırık ise, "Bu dönemde köyümüzde toplam 10 kilometre asfaltlama çalışması yapıldı. Köyümüzde yaz aylarında yaklaşık 25 bin vatandaşımız ikamet ediyor. Asfaltlama çalışması olmadığı için yollarımızdan yaz aylarında toz, kış aylarında ise çamur eksik olmuyordu. Bu çalışmaların yapılmasında Serdar Arslan Bey'in çok emekleri var. Arslan'a köy halkım adına teşekkür ediyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli Köylerinde Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement