Eroğlu, "Milletimizin Başı Sağolsun" - Son Dakika
Yerel

Eroğlu, "Milletimizin Başı Sağolsun"

Eroğlu, "Milletimizin Başı Sağolsun"

Soma’da maden ocağında çıkan yangın sonucunda hayatını kaybedenler için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu bir başsağlığı mesajı yayımladı.

15.05.2014 09:39

Soma'da maden ocağında çıkan yangın sonucunda hayatını kaybedenler için Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu bir başsağlığı mesajı yayımladı.

DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu mesajında, Soma'da bulunan maden ocağında trafo patlaması sonucu çıkan yangında 282 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Soma'da yaşanan facianın Türkiye'yi yasa boğuğunu ifade eden Eroğlu, " Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında bazı madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Şehit olan madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dilerken, mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederiz" dedi.

Eroğlu "Sonuçta çok üzgünüz söylenecek söz bulamıyoruz. Biran önce inşallah yaralılar sağlığına kavuşur. Biran önce gereken yapılır diye ümit ediyorum. Allah rahmet eylesin. Allah bizlere tekrarını göstermesin" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eroğlu, 'Milletimizin Başı Sağolsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement