Erzurum Büyükşehir Belediyesinin Tercihi Sanko Makina Oldu - Son Dakika
Yerel

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin Tercihi Sanko Makina Oldu

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin Tercihi Sanko Makina Oldu

Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, araç filosunu, Sanko Makina tarafından üretilen 6 serisi MST bekoloder ile güçlendirdi.

04.07.2014 14:40  Güncelleme: 15:50

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, araç filosunu, Sanko Makina tarafından üretilen 6 serisi MST bekoloder (kazıcı yükleyici) ile güçlendirdi.

Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından, Sanko Makina'dan alınan 20 adet 6 serisi MST bekoloder, Azizeye Parkı'nda düzenlenen törenle teslim edildi.

Törene katılan Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, konuşmasında bekoloderlerin yerli üretim olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "MST kazıcı yükleyicilerinin yerli üretim olmasından ve SANKO Grubu'nun kamu birimlerine verdiği maddi manevi destekten dolayı, yapılan alımdan oldukça memnun olduk. Makinaların her biri ilçelere yerinde hizmet etmesi için gönderilecek. MST marka bekoloder alımları ile hizmet kalitesi de artacak" dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Erzurum Belediyesinin hizmete çok ihtiyacı olduğunu belirterek, yapılan bu alım ile birlikte Erzurumlunun beklediği hizmeti, alt ve üst yapı çalışmalarının yerinde ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceğini söyledi.

Sanko yöneticilerine teşekkür eden Başkan Sekmen, halkın beklediği güzel hizmetleri gerçekleştireceklerini ifade ederek, "Her şeye rağmen mazeret yok. Yarın değil bugün. Hizmetlerimizi bugün de görmeliyiz. Değişime hazır olalım" diye konuştu.

Bu önemli yatırımın Erzurum halkına hayırlı olmasını dileyen Sanko İş ve Tarım Makinaları Genel Müdür Yardımcısı Aydın Karlı, şehrin güzelleşmesi adına her zaman MST markası ile destek ve kusursuz hizmet edeceklerini kaydetti.

Yerli üretimin, cari açık rakamının azaltılmasındaki önemine işaret eden Karlı, yerli üretim olan MST bekoloderleri tercih ettiklerinden dolayı belediye yetkililerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Karlı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e, 20 adet MST 642 bekoloderin anahtarlarını teslim edildi. Daha sonra Vali Altıparmak, Başkan Sekmen ile birlikte bekoloderin direksiyonuna geçerek sürdü.

Törene, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin ve Ali Rıza Kiremitçi, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mevlüt Vural, Başkan Başdanışmanı Remzi Ertek ve daire başkanları da katıldı.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi B ölgesi'nde 42 bin metrekare alanda kurulan üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor.

MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve sat ış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Büyükşehir Belediyesinin Tercihi Sanko Makina Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement