Erzurum, Erzincan ve Bayburt Kilimleri Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Erzurum, Erzincan ve Bayburt Kilimleri Sergisi Açıldı

Erzurum, Erzincan ve Bayburt Kilimleri Sergisi Açıldı

BAKSI Kültür Sanat Vakfı ve KUDAKA işbirliğiyle gerçekleştirilen "Çözgüdeki Anadolu" Projesi kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu'nda "Erzurum, Bayburt ve Erzincan Kilimleri Sergisi' açıldı."

07.02.2012 10:28

BAKSI Kültür Sanat Vakfı ve KUDAKA işbirliğiyle gerçekleştirilen "Çözgüdeki Anadolu" Projesi kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu'nda " Erzurum, Bayburt ve Erzincan Kilimleri Sergisi' açıldı.

Serginin açılışında ev sahipliğini üstelenen Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz, BAKSI Kültür Sanat Vakfı Başkanı Pof. Hüsamettin Koçan ve KUDAKA Genel Sekreteri Rıfat Altan birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların akabinde sergi açılışı yapıldı. Sergide proje kapsamında yapılan çalışmaları gösteren afişler ve Bayburt Baskı Müzesi Kilim atölyesinde dokunan kilimler sergilendi.

Sergi açılışına Rektör yardımcıları, Dekanlar, Dekan yardımcıları, kurum amirleri ve sanatseverler katıldı. Sergi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde hafta sonuna kadar gezilebilecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum, Erzincan ve Bayburt Kilimleri Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement