Eşbaşkanlar 5 Nisan Mahalle Meclisi'nde - Son Dakika
Yerel

Eşbaşkanlar 5 Nisan Mahalle Meclisi'nde

Eşbaşkanlar 5 Nisan Mahalle Meclisi\'nde

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve beraberindekiler, 5 Nisan Mahalle Meclisi'ni ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

06.11.2014 15:35

Basın ve Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Birsen Kaya Akat ve Eşref Güler ile HDP Bağlar İlçe Eşbaşkanı Nezahat Ülker, DİSKİ Genel Müdürlüğü'nden Nadir Bingöl ve yöneticiler ile birlikte 5 Nisan Mahalle Meclisi'ni ziyaret etti.

Eşbaşkanlar ve beraberindekileri Meclis Eşbaşkanı İbrahim Duman ve yönetim tarafından karşılandı. Duman, mahalledeki asfalt, kaldırım ve temizlik ile ilgili sorunları dile getirdi ve bunun ilçe ve Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilmesini talep etti. 6-7 Ekim olayları sırasında Mahalle Meclisi'nin tahrip edildiğini dile getiren Duman, Kobane'den gelip mahallede kalan 350 kişinin temel ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda destek istedi.

Bağlar Belediyesi Eşbaşkanı Birsen Kaya Akat, olaylar sırasında meydana gelen tahribattan dolayı Mahalle Meclisi'ne geçmiş olsun dileklerinde bulunarak eksikliklerin giderilmesi çabasında olacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı da 6-7 Ekim olayları sırasında onlarca insanın yaşamını yitirdiğini, halkın ve kurumların zarar gördüğünü söyledi. Mahalle Meclisi'nin yıkılmasından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Anlı, her zaman halkın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Anlı 2-3 ayda bir mahalle meclisi ile bir araya gelip sorun ve sıkıntıları, eksiklikleri görüşeceklerini söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eşbaşkanlar 5 Nisan Mahalle Meclisi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement