Eskişehir'deki Üniversiteler Arası İşbirliğine Güzel Bir Örnek Daha - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'deki Üniversiteler Arası İşbirliğine Güzel Bir Örnek Daha

Eskişehir\'deki Üniversiteler Arası İşbirliğine Güzel Bir Örnek Daha

Anadolu Üniversitesi bünyesindeki Mavi Hastane’nin Eskişehir Kamu Hastaneler Birliği’ne tahsis edilmesi sonrasında atıl hale gelen tıbbi cihaz ve ekipmanlar, örnek bir işbirliği sergilenerek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’ne bağışlandı.

30.11.2015 16:32

Anadolu Üniversitesi bünyesindeki Mavi Hastane'nin Eskişehir Kamu Hastaneler Birliği'ne tahsis edilmesi sonrasında atıl hale gelen tıbbi cihaz ve ekipmanlar, örnek bir işbirliği sergilenerek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne bağışlandı.

Bağış dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alparslan Birdane ve Prof. Dr. İlhami Ünlüoğlu, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Başar Sırmagül ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Kebapçı'dan oluşan ESOGÜ Heyeti, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'a bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Üniversitesi Rektörlük Ofisi'nde gerçekleşen ve Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen ve Başhekim Prof. Dr. Başar Sırmagül, Anadolu Üniversitesi tarafından ESOGÜ Hastanesi'ne devredilen cihazların önemli bir ihtiyaca cevap verdiğini belirterek, sağlık alanında ESOGÜ olarak bundan sonra da Anadolu Üniversitesi ile işbirliği içinde olmayı temenni ettiklerini ifade ettiler.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ise, kıt olan kamu kaynaklarının daha etkin ve verimli kullanılması için kurumlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin gerekliliğine ve önemine dikkat çekerek, Anadolu Üniversitesi olarak sahip oldukları tüm değer ve birikimleri ülkemizdeki kamu hizmeti sunan tüm kurum ve kuruluşlarla paylaştıklarını ifade etti. Prof. Dr. Naci Gündoğan, başarılarıyla övündükleri kardeş üniversite ESOGÜ'nün gönüllerinde müstesna bir yere sahip olduğunu da sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'deki Üniversiteler Arası İşbirliğine Güzel Bir Örnek Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement