Fahri Trafik Müfettişlerinin Çalışmaları Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Fahri Trafik Müfettişlerinin Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Fahri Trafik Müfettişlerinin Çalışmaları Masaya Yatırıldı

Manisa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 2015 yılının Fahri Trafik Müfettişleri Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

03.12.2015 11:51

Manisa Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 2015 yılının Fahri Trafik Müfettişleri Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda, Fahri Trafik Müfettişlerinin yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmalar değerlendirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen 2015 yılı Fahri Trafik Müfettişleri Değerlendirme ve Bilgilendirme Toplantısına Manisa Emniyet Müdür Yardımcısı Altan Alkan, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdür Vekili Yusuf Onat, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili M. Muhammed Solak ve çeşitli mesleklere mensup çok sayıda fahri trafik müfettişi katıldı.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Altan Alkan, fahri trafik müfettişleri ile trafik polisleri arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve daha iyi seviyeye getirmek, çalışmalarını değerlendirmek, değişen mevzuat hakkında bilgi vermek ve uygulamada çıkan aksaklıkları tespit ve çözümler üretmek amacıyla düzenlenen toplantıya katılımlarından dolayı tüm yetkili ve fahri trafik müfettişlerine teşekkür etti.

Alkan, trafik güvenliğini sağlamak, denetimlerde bulunan personele yardımcı olmak, sürücülere her zaman ve her yerde denetlendikleri duygusunu yerleştirmek gerektiğini ve trafikte kural ihlali yapanlar hakkında trafik suçu tespit tutanağı düzenleme yetkisi verilen fahri trafik müfettişlerinin çalışmalarının son derece önemli olduğunu söyledi. Alkan, ülkemizde trafik kazalarının azaltılması, güvenli bir trafik ortamının oluşturulabilmesi için tüm kurumların üzerine düşen görevleri eksiksiz yapması gerektiğini belirterek, her bireyin üzerine düşen trafik bilincini alması halinde trafik güvenliğinden bahsedilebileceğini ifade etti.

Toplantıda fahri trafik müfettişlerine kırmızı ışık ihlali, park yasağı ve diğer ceza yazabilecekleri maddeler hakkında bilgilendirmeler de yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fahri Trafik Müfettişlerinin Çalışmaları Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement