Fehiye'de Köylünün Yol Sorunu Çözülüyor - Son Dakika
Yerel

Fehiye'de Köylünün Yol Sorunu Çözülüyor

Fehiye\'de Köylünün Yol Sorunu Çözülüyor

Fethiye'ye bağlı Çökek köyünde Muğla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan 2 kilometrelik köy yolu asfatlama işinin ihalesi yapıldı.

23.08.2012 15:37

Fethiye'ye bağlı Çökek köyünde Muğla İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan 2 kilometrelik köy yolu asfatlama işinin ihalesi yapıldı.

Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda, Çökek Köyü'nün yol mıcır ihalesi yapıldı. Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli başkanlığında yapılan Çökek Köyü yolu için ocak taşından konkasör ile üretilmiş temel malzemesi ve köy yoluna nakli işi ihalesine iki firma teklif verdi. Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyelerinin yer aldığı ihalede şirketlerin teklifleri değerlendirildi.

İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Turhan yaptığı açıklamada, "Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak Çökek Köyü'nün asfalt çalışması için mıcır ihalesini yaptık. Yiğit İnşaat ihaleyi kazandı. Bu çalışma için iki dosya sunuldu. Köyümüze 2 kilometre daha asfalt yapılacak. Zaten o bölgede altyapı çalışması daha önce tamamlanmıştı. Geçen dönem menfez ihalesi yapılmıştı. En kısa sürede de asfalt kaplama çalışması yapılacak. Şu zamana kadar bu şekilde birçok ihale yaptık. Eksiklerin giderilmesi adına çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fehiye'de Köylünün Yol Sorunu Çözülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement