Fen Lisesi'nden Çok Özel Sergi - Son Dakika
Yerel

Fen Lisesi'nden Çok Özel Sergi

Fen Lisesi\'nden Çok Özel Sergi

Antalya’nın Merkez İlçelerinden Döşemealtı’nda hizmet veren Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi’nin öğrencileri tarafından hazırlanan "Fotoğraf ve Resim Sergisi", Özdilek Park Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

24.05.2014 14:35

Antalya'nın Merkez İlçelerinden Döşemealtı'nda hizmet veren Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi'nin öğrencileri tarafından hazırlanan "Fotoğraf ve Resim Sergisi", Özdilek Park Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Canlı müzik performansı eşliğindeki serginin açılışına Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Semra Bekar, Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar, Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi Müdürü Sevtap Çam, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Resim ve fotoğraflardan oluşan sergi, AVM'ye gelen vatandaşlar tarafından da beğeniyle gezildi.Serginin açılış konuşmasını yapan Kaymakam Baygül emek veren başta öğrenciler olmak üzere herkese teşekkür ederek, fen ve teknoloji dalındaki projelerin yanı sıra bu tür sanatsal faaliyetlerin öğrencileri olduğu kadar öğretmen ve velileri de motive ettiğini söyledi.

Yusuf Ziya Fen Lisesi'nin sergisi Özdilek Park AVM'de üç gün boyunca ziyaretçiler tarafından gezilebilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fen Lisesi'nden Çok Özel Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement