Ftso Üyelerine İndirimli Dil Kursu - Son Dakika
Yerel

Ftso Üyelerine İndirimli Dil Kursu

Ftso Üyelerine İndirimli Dil Kursu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

04.03.2015 09:32

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. İngiliz Kültür Dil Kursu ile yapılan protokol ile FTSO üyelerinin birinci derece yakınları ile çalışanları İngilizce, Almanca ve Rusça dil kurslarından yüzde 50 indirimli olarak yararlanacak.

Üyelerinin, üye yakınlarının ve üyelerinin çalışanlarının kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sunan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye İngiliz Kültür Dil Kursuyla indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol sayesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çalışanları, üyeleri ve 1. derece yakınları ve üye olan şirketlerin ortakları ile üyelerinin sigortalı çalışanları, yabancı dil eğitimi kurslarından (İngilizce, Almanca ve Rusça) yüzde 50 indirimli faydalanabilecek.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile İngiliz Kültür Dil Kursu arasında imzalanan indirim protokolü FTSO Meğri Salonunda imzalandı. İmza törenine Fethiye İngiliz Dil Kültür Kursu Yetkilisi Ahmet Mican, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin ve Fethiye İngiliz Dil Kültür Kursu eğitimcileri katıldı.

Fethiye İngiliz Dil Kültür Kursu Yetkilisi Ahmet Mican, "Fethiye İngiliz Dil Kültür olarak daha iyi bir İngilizce eğitim sunmak için çalışıyoruz. İngilizce bilmek Fethiye ve Dünyada önemli bir husus. İyi bir ekibimizi var. İyi bir hizmet veriyoruz. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile bir anlaşma yapmak istedik, FTSO üyelerine bir kampanya düzenledik. Normal fiyatlarımız üzerinden yüzde 50 indirim olanağı sunduk. Genç eğitim kadromuzla bu eğitimi vermeye hazırız" diye konuştu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, "Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve çalışanlarına İngilizce Rusça, Almanca ya da hangi alanda ihtiyaç duyuluyor ise indirimli faydalanmaları için protokol imzalıyoruz. Umuyoruz ki üyelerimiz indirimden faydalanarak ihtiyaçları olan alanlarda yabancı dil kursuna katılıp kendilerini geliştireceklerdir. Bu protokolün üyelerimize, ticari faaliyetlerini geliştirmesi anlamında faydalı olmasını diliyorum" diyerek atılan imzaların FTSO üyelerine hayırlı olmasını diledi.

İngiliz Dil kültür Kursunun da FTSO üyesi olmasına dikkat çeken FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin, yapılan protokol sayesinde FTSO üyeleri arasında ticari bir ağ kurulduğunu ifade etti. Şahin, şu sözleri kaydetti: "Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda eğitim faaliyetleri düzenliyoruz. Bir turizm bölgesiyiz. Yabancı dilin turizm tesislerinde yoğun olarak kullanıldığı bir bölge. Bu bağlamda biz, bizim üyemiz olan İngiliz Dil Kültür ile yine üyelerimizi bir araya getirerek burada bir ticari ağ oluşturmuş oluyoruz. Yine bu ticari ağ sayesinde üyelerimiz indirimli fiyatlardan faydalanarak hem kendilerinin hem de yanlarında çalışanlarının kurumsal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamış olacaklar. Ben tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diler; İngiliz Dil Kültür çalışanlarına bu teklifi bize sundukları için teşekkür ederim" - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ftso Üyelerine İndirimli Dil Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement