Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Torku Konyaspor ile bu sezonun en kritik maçını oynayacağız" dedi.

26.02.2013 17:01

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, "Torku Konyaspor ile bu sezonun en kritik maçını oynayacağız" dedi.

Kar, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Denizli'de hiç hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Mağlubiyete bahane bulmuyoruz ancak hakikaten Çaykur Rizespor maçından sonra 4 sakat oyuncu vermemiz ve Abdulkadir'in cezalı duruma düşmesi önemli eksiklerdi. Ama bizim geniş bir takımımız var. Buna rağmen mağlup olduk. Galip gelsek daha farklı durumda olabilirdik ama olmadı. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik, bunun üzüntüsü içindeyiz" diye konuştu.

Samsunspor'un ne kadar büyük takım olduğunu Denizli'de bir kez daha gördüklerini ifade eden Kar, "Denizlispor ilk kez Samsunspor maçında stadyumunu doldurabildi. Tabi ki onların Samsunspor maçına çok önem vermesinden kaynaklanıyor. Ama bizim böyle bir sıkıntımız yok. Çünkü her maçta tribünleri dolduran bir taraftarımız var" ifadelerini kullandı.

Hafta sonu sahalarında oynayacakları Torku Konyaspor maçının kendileri açısından önemli olduğunu dile getiren Kar, şunları kaydetti:

"Tortu Konyaspor ile bu sezonun en kritik maçını oynayacağız. Çünkü geçen hafta biz mağlup olmamıza rağmen rakiplerimiz de ya yenildi ya da berabere kaldı. Bize biraz olsun moral aşıladı. Onun için Torku Konyaspor'u çok önemsiyoruz. Ligde 3-4 haftalık bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunu bir türlü yakalayamadık. Biraz da futbol şansının olmamasından kaynaklanıyor. İnanılmaz toplarımız direklerden dönüyor. Belki önümüzdeki maçlarda bu futbol şansını da yanımıza alırsak galibiyet serisini yakalayacağımıza inanıyorum."

Başkan Kar, Samsunspor tarihinin en şanssız kulüp başkanının kendisi olduğunu vurgulayarak, "Spor Toto ve Türkiye Futbol Federasyonu'nda temlikler yüzünden para alamadık. Reklamdan aldığımız gelir de çok düşük. Buna rağmen takımımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Özellikle Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Suat Kılıç ile AK Parti İl Başkanı sayın Fuat Köktaş'ın destekleri sayesinde ligde tutunuyoruz" dedi.

Muhabir: İlyas Gün

Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement