Galatasaray Tırı Ödemiş'te - Son Dakika
Yerel

Galatasaray Tırı Ödemiş'te

Galatasaray Tırı Ödemiş\'te

Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Store Mobil Tırı Ödemiş'te taraftarlarını bekliyor.

13.09.2012 15:14

Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Store Mobil Tırı Ödemiş'te taraftarlarını bekliyor.

Galatasaray Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı Galatasaray Store Mobil Tırı'nın 13 Eylül Perşembe akşam saatlerine kadar Ulus Meydanı'nda Galatasaraylı taraftarlarını bekleyeceği kaydedildi. Galatasaray Store Mobil Tırı Satış Temsilcisi Necati Şimşek, yaptığı açıklamada, Galatasaray taraftarlarına, Ödemiş Ulus Meydanı'nda Perşembe akşamına kadar hizmet vereceklerini belirtti.

Ödemişli Galatasaraylıları takımlarına destek vermeye çağıran Şimşek, "Tırımız İstanbul'dan harekete geçti ve İzmir'in ardından Ödemiş'e de geldik. 4-5 ayda bir Ödemiş'e gelmek istiyoruz. Her yaş grubuna uygun ürünlerimiz bulunuyor. Galatasaray Store Mağazaları'nda bulunmayan forma, tişört, çakmak, saat, eşofman, ayakkabı, şapka, forma, terlik, nevresim takımı, bere, iç çamaşırı, bayrak gibi lisanslı ürünler mobil satış tırımızda satışa sunuluyor. Takımımızın lisanslı ürünlerini taraftarlarımızın ayağına getirdik" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Galatasaray Tırı Ödemiş'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement