Galibiyeti İncirliova'ya Armağan Ettiler - Son Dakika
Yerel

Galibiyeti İncirliova'ya Armağan Ettiler

Galibiyeti İncirliova\'ya Armağan Ettiler

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta ikinci yarıya eksik kadrosuna rağmen 2-1’lik galibiyetle başlayan İncirliova Belediyespor, galibiyeti İncirliovalılara hediye etti.

13.01.2014 17:24

Bölgesel Amatör Lig 7.Grup'ta ikinci yarıya eksik kadrosuna rağmen 2-1'lik galibiyetle başlayan İncirliova Belediyespor, galibiyeti İncirliovalılara hediye etti.

Kırmızı-beyazlı ekibin antrenörü Recep Özçelik rakiplerinin şampiyonluk için mücadele ettiğini hatırlattı. Zirve yolundaki ekiplerin ikinci yarının ilk haftasında birbirleriyle oynamasının, Muratpaşa Belediyespor'un maça iyi hazırlanmasına neden olduğunu belirten Özçelik, "Maçın ilk 15 dakikalık kısmında da bunu gösterdiler. Ama geri kalan kısımda oyunu kontrol eden taraf bizdik. Rakibimize 2. ve 3. bölgede oynayacak alan bırakmadık kazandığımız toplarla da kontra atağa çıkmayı amaçlamıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Attığımız goller dışında, yakaladığımız 3-4 net pozisyonumuz var. Özelikle 2-0'dan sonra atamadığımız final pasları var. Vunlarda başarılı olabilseydik müsabakayı çok rahat kazanabilirdik"dedi.

UNUTACAĞIZ

Muratpaşa Belediyespor'un oyundan düştüğü anlarda topun kendilerinde kalması yerine,kazandıkları her topta rakip takım kalesine hücum etmeye başladıklarını anlatan Özçelik, "Bu da temponun artmasını ve rakibimizin oyuna tutunmasını sağladı. Yine o anlardan birinde savunma oyuncumuz iyi niyetle hucüma destek vermeye çalıştık.Kaptırdığımz topla kalemizde golü gördük. Yediğimiz gollerin bir çoğu tecrübesizlik sonucu oldu. Hal böyle olunca bir türlü önlem alamıyoruz. Devre arasındaki hazırlık dönemini istediğimiz gibi geçirememize rağmen oyuncularımızın gösterdiği mücadele ve oynadığı pozitif futbol bizi sevindirdi. Skor ne olursa olsun alkışı hak eden oyuncu grubumuz var.İncirliovalı seyircilerimizde bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Bu galibiyeti tüm İncirliovalılara armağan ediyoruz. Genç oyuncuların en büyük sıkıntısı olumlu futboldan sonra oynadıkları o oyunla yetiniyor olmaları bir daha ki maça konsantre olmak da zorlanıyorlar.En kısa zamanda bu müsabakayı unutup Acıpayam maçına konsantre olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Galibiyeti İncirliova'ya Armağan Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement