Gamek'ten Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Gamek'ten Kutlu Doğum Etkinliği

Gamek\'ten Kutlu Doğum Etkinliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) kutlu doğum etkinlikleri kapsamında peygamber efendimizi anlatan konferans verdi.

28.04.2014 17:27

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) kutlu doğum etkinlikleri kapsamında peygamber efendimizi anlatan konferans verdi.

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe İlahiyatçı Nurullah Berk ve grup dergah katıldı. İlahiyatçı Nurullah Berk ilk olarak sahneye çıkarak peygamber efendimizi anlattı. Daha sonra sahneye çıkan grup dergah ilahiler söyledi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı etkinlikte vatandaşlar grup dergahın söylediği ilahileri telefonlarıyla kayıt etti.

GAMEK Koordinatörü Ramazan Dündar kutlu doğum haftası nedeniyle etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "GAMEK 61 farklı alanda vatandaşımıza mesleki eğitim seminerleri vermektedir. Seminer sonrası kursa katılanlara sertifika vermekteyiz. Bu verdiğimiz sertifikalar halk eğitim bünyesinde gerçekleştirilmiş olup aynı zamanda bu belgeler kamuda geçerliliği olan belgeler. 2013-2014 eğitim öğretim döneminde 13 bin 450 tane kursiyere hizmet vermişiz. 9 yıldan bu yana 100 bin kişiye eğitim vermişiz verdiğimiz kurslar sayesinde meslek edindirmeye çalışmışız. Bu ay itibariyle efendimizin kutlu doğum etkinliği olması münasebetiyle grup dergah davet ettik aynı zamanda konuşmacı olarak ilahiyatçı Nurullah Berk konferansımıza katıldı. Kur-an kerim ve dualarla bu ay efendimizi yat edip vatandaşlarımızla kutlamaya çalışıyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gamek'ten Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement