Gaziantep Elbim Dil Kursundan Almanya Uyum Semineri - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Elbim Dil Kursundan Almanya Uyum Semineri

Gaziantep Elbim Dil Kursundan Almanya Uyum Semineri

Gaziantep'te aile birleşimi için Almanya'ya gitmek isteyen kursiyerlere, Almanya Türk Toplumu Genel Başkanı Kenan Kolat tarafından Almanya hakkında temel bilgiler verildi.verilen bir haftalık kursa katılan 21 öğrenci sertifikalarını aldı.

01.04.2013 13:06

Gaziantep'te aile birleşimi için Almanya'ya gitmek isteyen kursiyerlere, Almanya Türk Toplumu Genel Başkanı Kenan Kolat tarafından Almanya hakkında temel bilgiler verildi.

Gaziantep Elbim Dil Kursu'nda Almanya Türk Toplumu tarafından

verilen bir haftalık kursa katılan 21 öğrenci sertifikalarını aldı.

Sertifika töreni sonrası açıklama yapan Almanya Türk Toplumu Genel Başkanı Kenan Kolat, "Almanya'ya aile birleşimi ile gidenlere 5 yıldır Almanya hakkında temel bilgiler veriyoruz. Bu kurs sayesinde Almanya'ya gittiğinizde Almanya'da rahat hareket edeceğinizi ümit ediyorum. Orada, burada öğrendiğiniz dilin yararını daha çok göreceksiniz. Ama öğrendiklerinizi unutmamanız için burada aldığınız eğitimi orada da sürekli uygulamaya çalışın. Bu kurs sayesinde aldığınız sertifika vize işlemlerinde kolaylık sağlayacaktır. Almanya'daki hayatlarınızda başarılar dilerim. Bugün sizlerle tekrar bir araya gelmek bizi mutlu ediyor" dedi.

Öğrencilerin her alanda gittikleri ülkelerde rahat etmelerini sağlamak amacıyla yabancı dilin yanı sıra yaşayacakları ülkeler hakkında da bilgiler verdiklerini belirten Almanca Departman Sorumlusu Ayşe Çetin, "Almanya Türk Toplumu tarafından Elbim Meslek Kazandırma Kurslarında yapılan sertifika töreninde 21 öğrenci sertifikalarını almıştır. Hepimizin de bildiği gibi başka bir ülkede yaşamak için dil temel bir unsurdur. Ama dil tek başına yeterli değildir. Biz de öğrencilerimizi Almanya'ya her alanda hazırlıklı gitmeleri için destekliyoruz. Almanya Türk Toplumu gibi başarılı kurumlarla uyum seminerleri yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Elbim Kursları Genel Müdürü Murat Özkısacık de, kursiyerlerin aldıkları eğitim sonrası sınavlarda başarı göstermesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek "Kursiyerlerimizin iyi bir dil eğitimi almaları için çeşitli kurslarda eğitim vermekteyiz. Bu verdiğimiz kurslar ile Elbim Dil Kursları olarak başarıyı yakalamak için personellerimizle birlikte gayret ve çaba içerisindeyiz. Tabi ki siz değerli kursiyerlerimiz de bu kurslarda çaba sarf ederek bizim başarımıza katkıda bulunmaktasınız. Sizin bu kurslarda başarı göstermeniz bizi çok duygulandırmaktadır. Çünkü her verdiğimiz eğitim sonrası öncelikle hocalarımızın üstün başarısı ve sizlerin her zaman için yüzde yüz başarı sağlamanız gurur veriyor. Ümit ediyorum bu aldığınız eğitim sizlere önemli katkı sağlar. Almanya'daki hayatlarınızda sizlere başarılar dilerim" diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrası kursiyerler sınıflarında halaylar çekerek kutlama yaptılar. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Elbim Dil Kursundan Almanya Uyum Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement