Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep\'ten Kısa Kısa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nizip ilçe başkanlığına Hasan Pala yeniden seçildi.

25.09.2012 15:27

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nizip ilçe başkanlığına Hasan Pala yeniden seçildi.

Sanayi Sitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda iki aday yarıştı. Seçimlerde Hasan Pala 119 oy alırken Mehmet Yılmaz ise 117 oyda kaldı. Yeniden ilçe başkanlığına getirilen Pala, delegelere teşekkür etti.

-NİHEM'de Ney kursu

Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi'nde (NİHEM) Ney kursu açılacak.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suna Sertpolat, yaptığı açıklamada, vatandaşların boş vakitlerini alacakları sanatsal eğitimle geçirmelerinin önemine değindi. İlçede ilk kez Ney kursu açılacağını kaydeden Sertpolat, kurstan faydalanmak isteyenlerin 28 Eylül'e kadar kendilerine müracaat etmeleri gerektiğini belirtti.

-Belediye hoparlöründen dolandırıcılık uyarısı

Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık olaylarına dikkat çekmek amacıyla belediye hoparlöründen vatandaşlara uyarıda bulundu.

Belediye hoparlöründen yapılan anonsta, kendilerini polis, hakim, savcı ve kurum görevlisi olarak tanıtarak para ve kontör isteyen kişilere itibar edilmemesi istendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü, halkın bu konuda mağdur olmaması için el ilanı ve broşür hazırlarken, her gün belirli aralıklarla belediye hoparlöründen uyarıda bulunuyor.

-Jandarmadan trafik denetimi

Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri tarafından trafik denetimi yapıldı.

Jandarma ekipleri ilçeye bağlı Dutlu köyü girişinde yaptıkları denetimlerde sürücülere çeşitli uyarılarda bulundu. Denetimlerde, özellikle sürücüler emniyet kemeri kullanımı konusunda bilgilendirildi.

Muhabir: İrfan Aydoğdu

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement