Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep\'ten Kısa Kısa

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Uzer'in ziyaretleri

02.07.2013 17:23

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Nizip Ticaret Borsasını (NTB) ziyaret etti.

Uzer, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Cuma Gündüz ve beraberindeki heyet NTO Başkanı Mehmet Özyurt ve Meclis Başkanı Mustafa Doktoroğlu'nu ziyaret etti, göreve gelmelerinin hayırlı olmasını diledi.

Uzer, Nizip'in ekonomisinin Gaziantep için de önemli bir güç olur diye düşündüklerini, Nizip'te en çok takdir ettikleri konunun Gaziantep'ten bir adım önde olarak ortak bir akılla yönetilmesi olduğunu söyledi.

NTO Başkanı Özyurt ise Gaziantep ve ülkenin ekonomisini geliştirmek adına bundan önce beraber yapmış oldukları uyum içerisindeki çalışmalara bundan sonraki dönem içerisinde de daha fazla hız vereceklerini kaydetti.

Uzer ve beraberindekiler daha sonra NTB Başkanı İbrahim Sarı ile Meclis Başkanı Mahmut Şahin'i ziyaret etti. NTB Başkanı Sarı, ziyaretten memnunuyit duyduğunu belirtti.

GTO Başkanı Bartık Araban'ı ziyaret etti

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Baltık, Araban ilçesini ziyaret etti.

Bartık, Belediye Misafirhanesinde Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, meclis üyeleri, oda ve esnaf temsilcileri tarafından karşılandı. Özdemir, Başkan Bartık'a ilçe ve belediye hizmetleri hakkında bilgiler verdi, ilçenin ekonomik yapısı ve Araban ovasındaki yetişen kaliteli ürünlerden bahsetti.

Bartık'a yöresel yemeklerden Araban'da yetişen buğdaydan yapılmış etli firik pilavı ikram edildi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement