Gazilerden Karanfil'e Plaket - Son Dakika
Yerel

Gazilerden Karanfil'e Plaket

Gazilerden Karanfil\'e Plaket

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, derneklerine yaptığı katkılarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil'e plaket verdi.

04.04.2012 17:53

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, derneklerine yaptığı katkılarından dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil'e plaket verdi.

Karanfil'in Samsun'da çok güzel çalışmaları olduğunu belirten Ahmet Diril, "Samsun'da yaptığı üstün çalışmalarının yanında kahraman gazilerimize de yüce Türk milletinin yüksek ahlaki özelliklerini oluşturan vefa duygusuyla davranmış her gazimize ve şehit ailemize hiçbir ikbali hesabını yapmadan davranmış ve bizleri onura etmiştir. Bu vesile ile Samsun'da yaptığı yüksek hizmetleri hem de kahraman gazilerimizi bugüne kadar kendilerinden görmüş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı bugün kendilerine plaket takdimi yapıyoruz" dedi.

Her zaman gazilerin yanında olduklarını ve olacaklarını ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil, "Bir insana vali, kaymakam olmak nasip olur ama gazi ve şehit olmak nasip olmaz. Bu ülkenin toprakları için kolunu ve bacağını kaybeden ama bizim gönlümüzde taht kuran bu gazilerimiz her zaman yanlarındayız. Gazilerimizin vatanı için verdikleri kolların ve bacakların yanında bizim verdiklerimizin hiçbir önemi yok. Şu anda İçişleri Bakanlığımız her valilikte Şehit ve Gazi Aileler Müdürlüğü kurdu. Samsun ilimiz valilik ve İl Özel İdaresi'nde bu müdürlük kurulmadan 3 sene önce şehit ve gazi aileler birimini kurmuştuk" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ahmet Diril, Aslan Karanfil'e plaket takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazilerden Karanfil'e Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement