Genç Araştırmacılar Gençlik Projesi Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Genç Araştırmacılar Gençlik Projesi Gerçekleşti

Genç Araştırmacılar Gençlik Projesi Gerçekleşti

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi’nin ortak olduğu “Genç Araştırmacılar” adlı Gençlik Projesi Litvanya’da düzenlendi.

04.03.2014 17:56

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi'nin ortak olduğu "Genç Araştırmacılar" adlı Gençlik Projesi Litvanya'da düzenlendi.

Projeye, Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Norveç, Litvanya, Letonya, Estonya ve Romanya'dan toplam 24 genç, gençlik çalışanları ve akademisyenler katılım sağladı.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan,"Gençlik politikalarının ve gençlik politikalarındaki araştırma yöntemlerinin tartışıldığı proje, farklı kültürlerden akademisyenler, gençler ve gençlik çalışanlarının bir araya gelerek, görüş ve tecrübelerini paylaşımı için imkan sağladı" diye konuştu.

Prof. Dr. Özkan, "Litvanya'nın Daugirdiškes kentinde gerçekleşen projeye Akdeniz Üniversitesi'nden Uluslararası İlişkiler Ofisi Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü Uzman Nurgül Büyükkalay liderliğinde, Ziraat Fakültesi öğrencileri Zuhal Murzoğlu, Samet Zeytun, Eğitim Fakültesi öğrencisi Türkan Göcenoğlu ve Turizm Fakültesi öğrencisi Barış Can Kalkay katılım sağladı" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Araştırmacılar Gençlik Projesi Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement