Genç Müsiad'cılardan Kudaka'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genç Müsiad'cılardan Kudaka'ya Ziyaret

Genç Müsiad\'cılardan Kudaka\'ya Ziyaret

(MÜSİAD) Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu Yönetimi, bir süre önce Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreterliğine atanan Talha Bekir Özmen'i ziyaret ettiler.

07.04.2013 17:41

Müstakil Sanayici ve İşadamları derneği

(MÜSİAD) Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu Yönetimi, bir süre önce Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreterliğine atanan Talha Bekir Özmen'i ziyaret ettiler.

Rıfat Altan'ın bir süre önce İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü görevine atanması ile KUDAKA Genel Sekreterliğine atanan Talha Bekir Özmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MÜSİAD Erzurum Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Emre Durmazpınar ve yönetim kurulu üyeleri, genç iş adamları olarak Erzurum'un kalkınması için her türlü iş birliğine hazır olduklarını söylediler. Ayrıca, hazırlayacakları projelerle de bölgenin ekonomik olarak kalkınması için gayret göstereceklerini ifade eden Durmazpınar, KUDAKA'nın da bu konudaki tüm çalışmalarına destek olacaklarını ifade etti.

KUDAKA Genel sekreteri Talha Bekir Özmen ise, her yıl değişik sektörlere destek vereceklerini ifade ederek, her zaman girişimcilerin yanında olacaklarını vurguladı.

Özmen,

bölgesel aktörlerin katılımı ile bölgesel kalkınmayı sağlayacaklarını ifade ederek, İlk olarak proje uygulanması gereken alanları tespit edeceklerini kaydetti. Özmen, "Böylelikle isteyen herkesin proje hazırlamasına imkan sağlanacak. Proje hazırlayanlara teknik destek hizmeti vereceğiz. Bölgesel Gelişme Planı hazırlayacağız. Her yıl değişik sektörlerde destekleme yapacağız." dedi.

Durmazpınar, Özmen'e bir de plaket takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Müsiad'cılardan Kudaka'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement