Gölcük'te Atla Gezinti Keyfi - Son Dakika
Yerel

Gölcük'te Atla Gezinti Keyfi

Gölcük\'te Atla Gezinti Keyfi

Ege Bölgesi'ndeki ilgi toplayan sayfiye yerlerinden olan Gölcük Yaylası'nda atlı turlar başladı.

11.07.2012 11:08  Güncelleme: 11:47

Serin havası ve duru doğası ile yaz mevsiminin Ege Bölgesi'ndeki ilgi toplayan sayfiye yerlerinden olan Gölcük Yaylası'nda atlı turlar başladı. Gölcük'ün ziyaretçileri 1050 metre yükseklikteki gölün kıyısında atla gezinti keyfi yaşıyorlar.

Birgi'deki Safari Park'tan getirilen 6 attan oluşan atlı filo Gölcük'ün farklı noktalarında tur atmak isteyenleri bekliyor. 2'si Midilli cinsi olan atlar en çok çocukların ilgisini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan atlı turlar yaz sonuna kadar devam edecek.

Vatandaşların atlı turları önce şaşkınlıkla ardından da ilgi ile karşılandığını ifade eden atların seyisi Mustafa Sakallı, Gölcük'ün eşsiz doğasıyla daha uzun parkurlarda atlı gezintilere ev sahipliği yapabileceğini belirtti.

Özellikle Pazar günleri yoğunlaşan ziyaretçilerin göl kıyısında atla gezintiye çıktıklarını ve zaman zaman atların çevresinde kuyrukların oluştuğunu söyleyen Sakallı, "Uysal olan atlarımıza en çok ilgi çocuklardan. Atlar da zaten çocukları sever. Karşılıklı sevgi güzel tablolar ortaya çıkarıyor. Yaz sonuna kadar atlı turlara daha çok ilgi olacağını düşünüyoruz. Gölcük'e gelen tüm konuklarımızı göl kıyısında atlı turlara bekliyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölcük'te Atla Gezinti Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement