Gönül Elçileri Mudanya'da Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Gönül Elçileri Mudanya'da Tanıtıldı

Gönül Elçileri Mudanya\'da Tanıtıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca yürütülen, valilik ve il müdürlüklerince desteklenen “Gönül Elçileri” projesi Mudanya’da tanıtıldı.

29.01.2014 14:35

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca yürütülen, valilik ve il müdürlüklerince desteklenen "Gönül Elçileri" projesi Mudanya'da tanıtıldı.

Uğur Mumcu Kültür Merkezi'ndeki toplantıya Mudanyalı kadınlar büyük ilgi gösterdi. Toplantıya Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Seçil Pınar İncecik, daire müdürleri, muhtarlar, sivil toplum temsilcileri ile kadınlar katıldı.

Kaymakam Orhan Çiftçi, "Eğitim seviyesi düşük ve ekonomik açıdan yetersiz kadınların, mesleki açık öğretim liselerine yönlendirilmeleri hedeflendi. Söz konusu grup içerisinde yer alan kadınların mesleki beceri kazanmaları ve istihdam edilmeleri, kendi gelecekleri açısından olduğu kadar yetiştirecekleri çocuklar, toplumsal gelişme ve toplumumuzun geleceği açısından da son derece önemlidir. Bu projenin başarıya ulaşması siz değerli hanımefendilerin, gönüllülük temelinde bu projeye sahip çıkmasına bağlıdır" dedi.

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Bursa Valiliği olarak önceliğimiz kadınlarımızı, yaşlılarımızı ve engellilerimizi kapsayan projemiz beş ana bölümden oluşuyor. Bakıma muhtaç çocukları devlet himayesinden çıkararak, koruyucu ailelere verip, onların projede yer almasını ve kendilerine bir kazanç kapısı olmasını sağladık. Kadınlarımız bilim ve teknolojinin gereklerinden yararlandıracağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Elçileri Mudanya'da Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement