Eskişehir'de Grevdeki Fabrika İşçilerinden Ataç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Grevdeki Fabrika İşçilerinden Ataç'a Ziyaret

Eskişehir\'de Grevdeki Fabrika İşçilerinden Ataç\'a Ziyaret

Eskişehir'de bulunan bir ısı cihazları fabrikasında çalışırken greve çıkan işçiler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret etti.

15.01.2015 16:31  Güncelleme: 17:00

Eskişehir'de bulunan bir ısı cihazları fabrikasında çalışırken greve çıkan işçiler, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, grevin 155'inci gününde işçileri grev çadırında ziyaret etmesinin ardından İşçiler Devrimci-İş Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Metal-İş Eskişehir Şube Başkanı Bayram Kavak eşliğinde Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret ettiler. İşçiler ile gerçekleşen buluşmada anlamlı bir sürpriz de yaşandı. Grev işçilerinden 31 yaşına giren Hanım Sökmenli için Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, doğum günü pastası hazırlatarak, çiçek hediye etti. Sürpriz karşısında duygulu anlar yaşayan Hanım Sökmenli, Başkan Ataç'a teşekkür ettikten sonra birlikte doğum günü pastasını kesti.

Ziyarette konuşan Başkan Ataç, emeğin ve emekçinin hakkının yanında olduklarını söyledi. İşçilerin bir an önce işlerini dönmelerini dilediğini ifade eden Ataç, "Bu durumun çözüme kavuşması için girişimlerimiz devam edecek" dedi.

Metal-İş Eskişehir Şube Başkanı Bayram Kavak da, "Grev sürecinde Tepebaşı Belediye Başkanımızın gerçekleştirdiği ziyaret sonrası bizler de kendisine teşekkür ziyareti gerçekleştirdik. Başkanımız bizleri aileden biri olarak ağırladı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Grevdeki Fabrika İşçilerinden Ataç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement