Gso Başkanı Konukoğlu, 19 Mayıs Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Gso Başkanı Konukoğlu, 19 Mayıs Bayramı'nı Kutladı

Gso Başkanı Konukoğlu, 19 Mayıs Bayramı\'nı Kutladı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ülkemizin geleceğinin teminatı olan bütün gençlerin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

18.05.2015 11:15

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ülkemizin geleceğinin teminatı olan bütün gençlerin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Konukoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, kahraman milletimizin kurtuluş mücadelesinin ilk meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs 1919'un Türkiye Cumhuriyeti tarihinde dönüm noktalarından birisi olduğunu, Mustafa Kemal Atatürk'ün bu günü gençlere armağan etmesinin de büyük anlam taşıdığını vurguladı.

Gençlerin, ülkemizin en büyük gücü ve geleceğimizin teminatı olduğunu ifade eden Konukoğlu, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesinde "Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur" sözlerini hatırlattı.

GSO Başkanı Konukoğlu, sanayiciler olarak gençlerin başarılarını artırmak için onlara yönelik projeleri hayata geçirmeye ve istihdam kapıları açmaya büyük önem verdiklerini belirterek, mesajında şunları kaydetti:

"Geleceğimize yön verecek olan gençlerimizden umutluyuz. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefine; akıllı, zeki, çalışkan ve başarılı gençlerimiz taşıyacaktır. Bunun için gençlerimiz eğitimlerine büyük önem vermeli, her zaman çok çalışmalı, azimli, yeniliklere ve değişimlere açık olmalılar. Bu duygu ve düşüncelerle başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en güzel dileklerimle kutlarım. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anarım." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gso Başkanı Konukoğlu, 19 Mayıs Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement