Güce'de TOKİ Sevinci - Son Dakika
Yerel

Güce'de TOKİ Sevinci

Güce\'de TOKİ Sevinci

Güce Kaymakamlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılacak 110 konutluk projenin ihale öncesi, arazinin tapusu TOKİ’ye devredildi.

01.06.2014 12:52

Güce Kaymakamlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılacak 110 konutluk projenin ihale öncesi, arazinin tapusu TOKİ'ye devredildi.

Kaymakamlık makamında düzenlenen törene, Kaymakam Yavuz Akyol, Tapu Müdür Vekili Aydın Kılıç, Özel İdare Müdür Vekili İbrahim Kılıç ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Akyol, yaptığı açıklamada, TOKİ tarafından Güce'de yapılacak TOKİ konutları için arsa sorununun çözülerek arazinin tapusunun TOKİ'ye devredildiğini söyledi.

En kısa zamanda TOKİ'nin ihaleye çıkacağını ve yapımına başlanacağını söyleyen Kaymakam Akyol, şunları kaydetti:

"TOKİ,konutlarının yapılacağı eski Köy Hizmetleri Binası yanındaki 1188 ve 1189 parsellerin tapusunun devrinden sonra artık TOKİ konutları için önümüzde hiçbir engel kalmadı. Bundan sonraki süreçte TOKİ hemen ihaleye çıkacak ve çalışmalara başlanılacaktır. Güce halkının bu hizmete kavuşmasına az bir zaman kaldı. Bu projenin gerçekleşmesinde katkıları bulunan tüm başvuru sahiplerine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. TOKİ konutları ilçemize hayırlı olsun."

Konuşmaların ardından arazinin tapusunun devir işlemi gerçekleştirildi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güce'de TOKİ Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement