Gürbüz Belde Belediye Başkanı Çiçek Sp'ye Katıldı - Son Dakika
Yerel

Gürbüz Belde Belediye Başkanı Çiçek Sp'ye Katıldı

Gürbüz Belde Belediye Başkanı Çiçek Sp\'ye Katıldı

Diyarbakır’ın Hani ilçesine bağlı Gürbüz Belde Belediye Başkanı Cumali Çiçek, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa ederek Saadet Partisi’ne (SP) katıldı.

14.02.2014 11:44

Diyarbakır'ın Hani ilçesine bağlı Gürbüz Belde Belediye Başkanı Cumali Çiçek, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ederek Saadet Partisi'ne (SP) katıldı.

Gürbüz Belediye Başkanı Cumali Çiçek ve 450 kişi, AK Parti'den istifa ederek SP'ye katıldı. Katılım programında SP'nin Diyarbakır Büyükşehir adayı Fesih Bozan, Cumali Çiçek'e rozetini taktı. Bozan, toplu yaşamak zorunda olan insanların kendilerini idare edecek bir otoriteye ihtiyaç duyduğunu söyleyerek, "Biz buna devlet diyoruz. Genelde iktidar, yerel yönetimlerde de belediyeler olarak bu hizmetler yapılmaktadır. Halkı idare eden kişiler, inançları ve dünya görüşlerine göre halkı idare ederler. Hz. Adem'den kıyamete kadar iki yol vardır; hak ve batıl. Milli görüş partileri hep hakkın tarafında olmuş, hakkı temsil etmeye gayret etmiştir. Bu uğurda dört partisi kapatılmıştır. Milli görüş kadroları her dönemde taşıdığı mesuliyet duygusundan dolayı görevlerini en iyi şekilde temsil etmeye çalışmışlardır. Halka hizmeti Hakk'a hizmet bilmişler ve belediyelerde üstün ve örnek proje ve başarılara imza atmışlardır. 30 Mart itibari ile Saadet Partisi olarak Diyarbakır'da da bu hizmeti yapmaya adayız. Saadet kazanınca Diyarbakır kazanacak" dedi.

Çiçek ise, kendi dünya görüşlerine daha uygun olan SP çatısı altında hizmetlerine devam edeceğini söyledi. Konuşmaların ardından Bozan, Çiçek'e parti rozetini taktı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürbüz Belde Belediye Başkanı Çiçek Sp'ye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement