Güven, Federasyon Genel Sekreterliğine Atandı - Son Dakika
Yerel

Güven, Federasyon Genel Sekreterliğine Atandı

Güven, Federasyon Genel Sekreterliğine Atandı

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden, Federasyon Genel Sekreteri kadrosuyla Gençlik ve Spor Bakanlığı'na atanan Muzaffer Güven, kentteki 5 yıllık görevi süresince yaptığı hizmetleri anlattı.

31.01.2014 17:25

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden, Federasyon Genel Sekreteri kadrosuyla Gençlik ve Spor Bakanlığı'na atanan Muzaffer Güven, kentteki 5 yıllık görevi süresince yaptığı hizmetleri anlattı.

Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada,  Bitlis'teki görevi süresince gençlere hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşadığını söyledi.

Kent merkezi ve ilçelerde gerek spor tesisleri, gerekse gençlik ve spor faaliyetleri kapsamında hükümetin destekleriyle ciddi yatırımlar yaptıklarını ifade eden Güven, şöyle konuştu:

"5 olan spor tesisini 20'ye, 556 olan sporcu sayısı 18 bin 126'ya, 15 olan spor faaliyetini 442'ye çıkarılmış, milli takımlara giden sporcu 4 iken 26'ya yükselmiş bu ve bunun gibi birçok alanda rekorlar kırılarak ilin sporuna hizmet edilmiştir. İlk kez 80 Sporcuyla il spor merkezleri açılmış, günlük sıcak yemek çıkarılarak okullarına dağıtılmıştır. Antrenör istihdamı ve gençlik liderleri işe alınarak il ve ilçelerde hizmetler artırılmıştır. Toplamda 27 milyonluk bir yatırım hamlesi Bitlis'le buluşturulmuş, Hizmet binası faaliyete sokularak çağdaş ofislerde gençliğe destek olunmuştur. Spor kulüpleri artırılmış ve ekonomik ve malzeme destekleri yapılmıştır"

Güven, çalışmalarında kendisine destek olan Ak Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler, Vedat Demiröz'e, Vali Veysel Yurdakul'a, kurum amirlerine ve Bitlis halkına teşekkür etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Güven, Federasyon Genel Sekreterliğine Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement